Ugrás a tartalomra
átlovaglás
Tanfolyam Időtartama
1 hónap
Költség
24000-120000 Ft

A Lovasudvar korlátozott számban vállalja csikók elindítását, belovagolt lovak klasszikus irányba való továbbképzését akár helyben, akár kijárással. 
A Lovasudvarban eddig képzett lovak átlagon felüli terepbiztossággal, engedelmességgel, könnyű vezethetőséggel, kezelhetőséggel, kiegyensúlyozottan kerültek gazdáikhoz. 

Mikor érdemes szakemberhez fordulni lovunkkal?
- Ha kezdjük elveszíteni a bizalmunkat a ló iránt, és önbizalmunkat magunk felé
- Ha kételyeink vannak, mi a helyes út a képzésében
- Lószállítóval kapcsolatos problémák esetén
- Ha problémák kezdenek jelentkezni, és nem értjük a viselkedését, reakcióit
- Ha egy stabil alapokkal rendelkező, barátságosan elindított csikót szeretnénk, traumák nélkül
- Ha elégedetlenek vagyunk képzettségével, vagy idomítottságát szeretnénk javítani
- Csípő és vállvezetés tanításakor
- Elengedettség, egyensúly, egyenességbeli problémák esetén

 

Lókiképzés irányárak - Minden eset egyedi megbeszélést igényel!

 

Ár Leírás
Szintentartó képzés

24.000 Ft/hó

Munkában lévő lovaknak heti egy szintentartó, tornáztató, átmozgató foglalkozás. Kifejezetten ajánlott iskolalovak, hobbilovak részére, vagy olyan lovaknak, akiket több lovas/kezdő/bizonytalan lovas lovagol. A problémák megelőzésére kiváló, ám kialakult problémák megszüntetéséhez már valószínűleg kevés lesz heti egy foglalkozás.
Klasszikus képzés, heti 2 alkalom 48.000 Ft/hó Heti kettő tornáztató, fejlesztő foglalkozás, a ló állapotának és képzettségének megfelelően. Laterális és hosszhajlítások, lendület fejlesztése, váll-csípő mobilizálása, földi és futószáras munka.
Munkában lévő lovaknak ajánlom.
Klasszikus képzés, heti 3 alkalom/
Csikók elindítása, belovaglása
72.000 Ft/hó Heti három tornáztató, fejlesztő foglalkozás, a ló állapotának és képzettségének megfelelően. Laterális és hosszhajlítások, lendület fejlesztése, váll-csípő mobilizálása, földi és futószáras munka.
Munkába visszatérő lovaknak, vagy csikók belovaglásához ajánlom.
Intenzív átnevelés, átlovaglás 80.000 - 120.000 Ft/hó Problémás esetekre, ha újraalapozás szükséges, vagy ha intenzív felkészítésre van szükség (pl.: verseny, vagy iskolaló munkába állítása előtt, vagy speciális munkához szoktatás) Egyedi esetekre szabva, megbeszélés szerint.
+Bértartás ~45.000 Ft/hó Rideg/félridegtartás a Lovasudvarban, kiváló saját takarmánnyal, az egészséges mentális állapotot elősegítő környezetben. 7 hektárnyi, erdővel határolt legelőnkön a lovak lóként élhetnek, boldogan, természetes igényeik szerint. A képzés ideje alatt a Lovasudvarba érkező bértartott ló elhelyezéséről mindig az adott ló személyisége és szocializáltsága alapján döntünk.

 

átlovaglás