Ugrás a tartalomra
Kakasvári vendégház fotó

Gömörszőlős legmagasabban fekvő, és egyik legnagyobb poráján áll tágas vendégházunk. A tér, a színek, fények, erdőre, legelőre, dombokra eső kilátás, helyi kötődésű alkotók munkái, a háborítatlanság teszik népszerűvé alkotó táborok, társaságok, elvonulni vágyó vendégek számára. A tágas belterek, díszes terasz, elvonulásra alkalmas gyümölcs és diófaligetes kert teret enged az alkotói szabadságnak.
A festői gömöri táj, műemléki környezet, lépten-nyomon alkotó, művész emberek keze nyomáról árulkodó részletek teszik inspirálóvá, izgalmassá a portát, környezetét, de magát a falut is. 
Bárki fordul meg felénk, a dombok izgalmas, görbe vonulatát, a természet emberi kéztől alig háborgatott békéjében kibontakozó mezők színkavalkádját, zsákfalura jellemző csendjét, békés emberek nyugamát mindenki megjegyzi. 

A vendégházban három darab, háromágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Két szobájához közös, dupla zuhanyzós fürdőszoba, és különálló wc tartozik, míg egy szobája ("bal hátsó") saját, bentről nyíló, fürdőkáddal szerelt fürdőszobás. 
A magas, tágas közös nappaliból nyílik a szintén nem apró konyha, nagy konyhapulttal, légkeveréses sütős gáztűzhellyel, fagyasztós hűtőszekrénnyel, és a konyhaszekrényekben 15-20 főre elegendő tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel, valamint főzéshez szükséges edényekkel. 
Aki a szabadban szeretne főzni, annak bogrács, tűzrakóhely, vastárcsa, gázzsámoly áll rendelkezésére. 
A Vendégház teraszán a nagy, hosszú asztal körül a teljes társaság el fog férni. 

 

Kakasvári Vendégház árai 2020.
  Ár Leírás
Szoba 2 főre 10.000 Ft/éj Ágyneművel
Szoba 3 főre 12.500 Ft/éj Ágyneművel
Teljes ház bérlése 40.000 Ft/nap Ágyneművel, 10 főig
Pótágy 2.500 Ft/éj Ágyneművel
Plusz vendégek napközben 1000 Ft/nap Hozzájárulás a nem ittalvó, de a napot itt töltő vendégek részére
Kutya, macska 1000 Ft/nap Csak előzetes megbeszélés alapján hozható kisállat, a hálószobába nem vihető be.
Mosógép használat 500 Ft/mosás Környezetbarát, lebomló mosószerek használatával

 

nappali kettő

 

szobabelső

nappali
 

A Kakasvári Vendégház tudnivalói: 

Kutya, kisállat előzetes megbeszélés után a házba a hálószobák kivételével behozható.
Kisállat napidíja: 1000Ft/ nap

Fűtésszezonban kis vendéglétszám esetén csak a szobákat áll módunkban komfortosan felfűteni, a közösségi tér teljes fűtése (belmagassága és mérete miatt) csak teljes ház bérlése esetén kerül komfortos fűtésre. Más esetben nem garantáljuk, hogy a konyha és a közösségi tér hőmérséklete eléri a 20 fokot. (Természetesen az egész ház temperált, de egy vastagabb pulóver, vagy a házhoz tartozó puha plédek használatával lesz teljes a melegérzet, erre készüjenek a hidegebb időben érkező vendégeink)

IFA: 150Ft/fő/nap, melyet a szállásdíj/napidíj már tartalmaz.

Az árak bruttó árak.

Étkezési lehetőség a faluban található Ökológiai Intézetben van (+3620 407 6875 Vígh Andrea), vagy a hozott étkeket a házban, vagy a ház melletti csűrteraszon lehet elfogyasztani. 

Igény esetén a házhoz tartozó mosógép használható, 500Ft/mosási díj fejében.
A vendégházban törekedünk a környezettudatosságra, így szállásainkat biológiai úton lebomló tisztítószerekkel takarítjuk, a hulladékot szellektíven gyűjtjük.

A szálláshelyet 14.00 órától lehet elfoglalni, és másnap délelőtt 10 óráig kell elhagyni

Étkezési lehetőség a faluban található Ökológiai Intézetben van (+3620 407 6875 Vígh Andrea), vagy a hozott étkeket a házban, vagy a ház melletti csűrteraszon lehet elfogyasztani. 

A szálláshely kulcsosházként működik, kérdés és probléma esetén a háziak a következő telefonszámon elérhetőek: +36202400301

Foglalás a trieber.anna@gmail.com címre küldött mailben lehetséges, a levélben feltétlen feltüntetve a következőket:
 - Foglalás dátuma (mettől meddig)
 - Hány fő
 - Foglaló neve
 - Postai címe
 - Telefonos elérhetősége
 
A foglalás a visszaigazoló levélben megküldött számlaszámra történő foglaló megérkeztével válik érvényessé. A foglaló a teljes szállásdíj összegének az 50%-a, mely a vendég részéről történő lemondás esetén nem kerül visszautalásra.