Ugrás a tartalomra
Kakasvári vendégház fotó

Gömörszőlős legmagasabban fekvő, és egyik legnagyobb poráján áll tágas vendégházunk. A tér, a színek, fények, erdőre, legelőre, dombokra eső kilátás, helyi kötődésű alkotók munkái, a háborítatlanság teszik népszerűvé alkotó táborok, társaságok, elvonulni vágyó vendégek számára. A tágas belterek, díszes terasz, elvonulásra alkalmas gyümölcs és diófaligetes kert teret enged az alkotói szabadságnak.
A festői gömöri táj, műemléki környezet, lépten-nyomon alkotó, művész emberek keze nyomáról árulkodó részletek teszik inspirálóvá, izgalmassá a portát, környezetét, de magát a falut is. 
Bárki fordul meg felénk, a dombok izgalmas, görbe vonulatát, a természet emberi kéztől alig háborgatott békéjében kibontakozó mezők színkavalkádját, zsákfalura jellemző csendjét, békés emberek nyugamát mindenki megjegyzi. 
A vendégházban három darab, háromágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Két szobájához közös, dupla zuhanyzós fürdőszoba, és különálló wc tartozik, míg egy szobája ("bal hátsó") saját, bentről nyíló, fürdőkáddal szerelt fürdőszobás. 
A magas, tágas közös nappaliból nyílik a szintén nem apró konyha, nagy konyhapulttal, légkeveréses sütős gáztűzhellyel, fagyasztós hűtőszekrénnyel, és a konyhaszekrényekben 15-20 főre elegendő tányérokkal, poharakka, evőeszközökkel, valamint főzéshez szükséges edényekkel. 
Aki a szabadban szeretne főzni, annak bogrács és tűzrakóhely, (vagy gázzsámoly) is van a ház előtt, a kertben. A kinti főzéssel járó plusz költségek (tüzifa, gázpalack) nem tartoznak bele a szállás díjába, a felhasznált mennyiség a szállásdíjon felül kerül felszámolásra.
Parkolni a zárt udvaron, a ház mellett, árnyékot adó fák alatt érdemes, ennek helyét kis "parkoló" tábla is jelzi. 

nappali kettő

 

szobabelső

nappali
 

A Kakasvári Vendégház szállásdíjai:
Nyári, fűtésmentes szezonban:
3fő/szoba esetén: 3500Ft/fő/éj (délután 2 óra utáni érkezéssel, másnap délelőtt 10 óra előtti távozással)
2fő/szoba esetén: 8000Ft/fő/éj
1fő/szoba esetén: 6000Ft/fő/éj

Egyéb költségek:
Fűtési szezonban: 2000Ft egyszeri felfűtési díj + rezsi
IFA: 150Ft/fő/nap
Igény esetén a házhoz tartozó mosógép használható, 500Ft/mosási díj fejében.