Ugrás a tartalomra
Privát lovas foglalkozás, lovaglótanárral.

Egyéni óra lovaglótanárral

Egyénre szabott privát oktatás lovaglótanárral, saját, vagy képzett oktatólovon. Fókuszban az általános lovaglási ismeretekkel: helyes ülés, technikák, korrektség, kommunikáció, lókiképzés logikája. Megértés, megtapasztalás útján, személyre szabott gyakorlatokkal, bárki számára érthetően.

1 óra
10000-12000 Ft
lovas tanfolyam gömörszőlős

Egyéni lovas kurzus bentlakással

A leghatékonyabb fejlődési lehetőség, kiszakadva a hétköznapokból. Személyre szabott, privát kurzus, a lovas tudásához igazodva. Saját lóval érkezve, vagy itteni nevelésű, magasan képzett oktatólovakon.
Ajánlott aktív fejlődéshez, problémamegoldáshoz, elakadásokkor, vagy épp teljesen kezdőknek, a jó alapokról indulásért.
Itt biztosított az idő, a tér és a lehetőség, hogy valóban elmélyülj a lovas ismereteidben, képzett lovak és edző segítségével.

5 nap
60000-120000 Ft
Családi lovas tábor Gömörszőlős

Lóbarát Ökotábor Gömörszőlősön

Családi lovas tábor, nem csak gyerekeknek, nem csak lovasoknak. Szakmai programok lovas tanárok vezetésével, akár teljesen kezdő szinttől.

1 Ft
Ha tanácsadásra, iránymutatásra szorulsz, alaposan át tudjuk beszélni.

Egyéni lovas állapotfelmérés, tanácsadás, konzultáció

Privát konzultáció, tanácsadás, ló és lovas állapotfelmérés, vagy akár korrekciós edzés egy-egy probléma korrigálására, átbeszélésére, ha elakadtál.

2 óra
25000 Ft
futószáras lovasoktatás, intenzív ülésjavítás

Egyéni futószáras korrekció: a helyes ülés

Korrekciós futószáras egyéni oktatás képzett lovon, a helyes ülésre rávezető gyakorlatokkal. Érteni és érezni, a Te nyelvedre fordítva, elmélettel és intenzív gyakorlatokkal.

30 perc
8000 Ft
lovak a karámban

Ismerkedés a lóval: bevezető ismeretek és kapcsolatfelvétel

Lovas foglalkozás bárkinek, aki szeretné megismerni, megérteni viselkedésüket, megtapasztalni ló és ember kapcsolatát. Lovas tudás nem szükséges, 6-100 éves korig bárkinek ajánlott!

1 óra
15000 Ft
gyereklovaglás

Lovaglás kicsiknek

Barátkozós lovasprogram kicsiknek, ismerkedés a lovon üléssel, barátságos lovakon, játékosan.

15 perc
3000 Ft
Lovas kezdőtanfolyam a biztos alapokért

Zöldlovas Tanfolyam: alapozó 3 hónapos elméleti, gyakorlati képzés

A tanfolyam mindenkiek ajánlott, aki a helyes alapokat, a stabil lovas ülést, és a lóhasználathoz szükséges alapvető tudást szeretné maradandó módon, és érthetően elsajátítani. Komlex tanfolyam, elméleti és gyakorlati oktatással.

1 hónap
48000 Ft
önkéntesség a lovasudvarban

Gyakornoki lehetőség, Önkéntesség

A régi lovardai világban még működött az oktatás azon formája, mikor a lószagtól mámoros örömöt érző fiatalok segítségükkel váltották ki lovasóráik fedezetét.

1 hónap
0 Ft