Ugrás a tartalomra
padlás-lak

A PADLÁS-LAKRÓL:

A Kakasvári Vendégházak mellett, közvetlenül a kis mellékutcáról nyíló lépcsőről megközelíthető matracos kuckó, "bivakszállás". 

Eredetileg magtárnak épült, majd alkotóműhelynek, nyári dolgozószobának lett átalakítva a földszinti helység, aminek tetején, a padláson, pedig különnyíló, egyszerű hálóteret alakítottak ki a régi művésztelepek, táborok alkotóinak nyári elszállásolására. Ma az alsó szint családi galéria, a padlás pedig megmaradt lambériával és padlószőnyeggel burkolt matracos hálótérként.  

Jelenleg komfort nélküli, viszont a falu helyi forrásvizét kínáló kék nyomóskút közvetlenül mellette van, táborok esetében pedig a fürdőszobahasználat az igen közeli Kakasvári Vendégházban biztosított.

Kapacitása a lerakott matracok számától függően rugalmasan változtatható, 4 főig kényelmes, de volt már példa fél osztálynyi "bekuckózásra" is. 

A vendégek közös hálótérben, szabadon variálható matracokon tudnak pihenni. A szálláslehetőség hálózsákos túrázóknak van fenntartva, de igény esetén ágyneműt felár ellenében tudunk adni.

 

Padlás-Lak árai 2023.

Áraink bruttó árak, amik az idegenforgalmi adót tartalmazzák.

  Ár Leírás
Kéktúrás Last Minute:
Hálózsákkal rendelkező túrázóknak
4000 Ft/fő/éj Ha csak egy megalvóhelyre van szükség Gömörszőlősön, matracos, közös elhelyezéssel. Ágynemű, fürdőszoba, honyha nélkül. Épület melletti komposzt toalett használattal.
A faluban található látnivalók, kiállítások, galériák ingyen látogathatók.
Táborozóknak, vagy a Vendégházak plusz vendégeinek 6.000 Ft/fő/éj  Minimum foglalás: 2 fő, 2 éjszakától.
Ágyneművel, hoszabb távra bekuckózóknak a padláson. 
Fürdőszoba és konyhahasználat a Vendégházakban.
Mosási lehetőség 1000Ft/alkalom Környezetbarát, lebomló mosószer az árban.